Përfitimet e Shqipërisë nëse pranon armët kimike!

EDI-RAMA-.jpg


EDI-RAMA-Burime konfidenciale brenda qeverisë kanë konfirmuar se SHBA-të i kanë ofruar një paketë me pesë përfitime të rëndësishme Shqipërisë nëse Shqipëria pranon të marrë armët kimike siriane.

Ja çfarë përmban paketa amerikane:

1. Ndihmë për sigurimin e Statusit të Vendit Kandidat brenda dhjetorit

2. Ndihmë për aderimin e plotë të Shqipërisë në BE brenda mandatit të parë të qeverisë Rama

3. Mbulim financiar sa 3-fishi i Buxhetit të Shqipërisë (Buxheti i Shqipërisë ishte 4 miliardë USD për vitin 2012)

4. Garantimi dhe dhënia e një statusi të veçantë për Shqipërinë në raport me Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku në proces përfshihet dhe heqja e vizave

5. Propozimin e Shqipërisë për çmimin “Nobel” për paqe

Sipas burimit shqiperia po humbet shancin e madh te rilindjes.Comments are closed.