Seks 3-she në autobus/ Shoferi turpshëm njofton policinë

seks-bus.jpg


seks busUdhëtim me drita të kuqe në autobusin publik të Padovas në Itali. Sipas mediave të shtetit fqinj, dy femra dhe një mashkull janë kapur në flagrancë teksa kryenin marrëdhënie seksuale në fund të autobusit.

Ai që ka njoftuar karabinierët ka qenë shoferi i autobusit, i cili rastësisht ka vënë re në fund të mjetit dy femrat, njëra 39 vjeç dhe tjetra 34, të cilat po kryenin akte të pahijshme me një mashkull.

Mësohet se shoferi u ka kërkuar të ndalonin, ose në të kundërt do t’i zbriste nga autobusi. Por ata vijuan çka kishin, nisur pa u shqetësuar aspak nga kërcënimet e shoferit, i cili u detyrua të lajmëronte policinë.

Më të mbërritur në vendin e ngjarjes, policia shoqëroi 3 personat nën akuzën e akteve të pahijshme në publik.