Kaq e pati klasi dhe eleganca, …femra seki të dehura dhe mëshkuj të shpërfytyruar

Kohërat po ndryshojnë me shpejtësi.

Nëse dikur të merrje pjesë në Melbourne Cup në Australi ishte një traditë, ku shpaloseshin klasi dhe eleganca, tani nuk ndodh më.

Këto gara janë një mundësi e mirë për t’u shfrenuar.

Këto foto janë bërë këtë të shtunë, në ditën e parë të garave të kuajve.