VIDEO/ Ilir Meta pas takimit madhështor me të rinjtë e Gjirokastrës

Ditën e djeshme Ilir Meta u prit nga të rinjtë e Gjirokastrës të cilët besojnë tek LSI, dhe programi i saj. Të rinjtë e LSI, duken mjaft entuziast në krah të zotit Meta duke pritur fitoren e madhe të 25 qershori. ‘Forcë e parë, forcë e parë’, brohorasin të sigurt të rinjtë e LRI-së Gjirokastër pas takimit me zotin Meta.

”LRI Gjirokastër e ka vendosur! LSI Forcë e Parë ”